«Минай» готується до битви з головним фаворитом УПЛ

«Минай» готується до битви з головним фаворитом УПЛ
Закарпатський футбольний клуб «Минай» готується до одного з найважчих випробувань першої половини сезону 2021/22. Підопічні Василя Кобіна вже 29 серпня проведуть поєдинок чергового туру Української Прем’єр- ліги, а суперником «Миная» стане головний фаворит чемпіонату – «Шахтар», який цього літа запросив на роботу відомого італійського тренера Роберто Де Дзербі, а також витратив на іменитих новачків більше 40 мільйонів євро – суму, яку не змогли собі дозволити на трансфери всі інші клуби УПЛ разом узяті.

 

Звісно ж, такий суперник обов’язково повинен бути фаворитом в будь-якому матчі чемпіонату України, не кажучи вже про поєдинок з «Минаєм», який лише дивом зберіг прописку в елітному дивізіоні. От і експерти відомої компанії Беттері віддають «Гірникам» більше ніж 82% вірогідності здобуття трьох очок на Закарпатті, тоді як господарям поля залишають лише 7% шансів на перемогу. А більш детально з котируваннями на цю гру, а також з акціями та бонусами, які можна використати на матчі «Минай» – «Шахтар», можна ознайомитися тут.

Повертаючись до статусу фавориту «гірників» в чемпіонаті в цілому, варто відзначити, що в даний час аналітики Беттері відводять команді де більше 55% шансів на повернення собі титулу, і в цьому можна переконатися, якщо зайти в додаток компанії, доступне за посиланням. Головним конкурентом «Шахтаря» вже звично для останніх років є київське «Динамо», шанси якого виграти УПЛ вдруге поспіль оцінені у 43%. Що стосується «Минаю», то закарпатський колектив має менше одного відсотка шансів на чемпіонство, втім, у клубі не приховують того, що задачі на сезону у команди Кобіна геть інші.

Відзначимо, що майбутній двобій з «Гірниками» буде дуже емоційним і принциповим як для головного тренера «Минаю» Василя Кобіна, який багато років провів у стані «Шахтаря», так і для ще одного члена закарпатського колективу – новачка команди Євгена Селезньова. Цей нападник також чимало років у своїй кар’єрі присвятив «Помаранчево-чорним», і для нього матч з «Гірниками» буде з розряду тих, на які не потрібно додаткового налаштування.

 

25 серпня 2021р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів