Футбол: "Минай" завтра прийматиме донецький "Шахтар"

Футбол: "Минай" завтра прийматиме донецький "Шахтар"
Василь Кобін обіцяє вболівальникам нав'язати боротьбу учаснику Ліги Чемпіонів.

 

Звісно, це буде дуже важкий іспит для нашої команди. «Шахтар» один з лідерів українського чемпіонату і реальний претендент на золото нинішньої УПЛ. І якого не задовольнить будь-який результат, окрім перемоги. Проте перевірити себе на фоні такого суперника завжди цікаво.

А ще регалії суперника нашу команду не лякають. «Минайці» дуже прагнуть реабілітуватися перед власними вболівальниками за останню гру з «Вересом», тому віддадуть всі сили в цьому матчі. Плюс ми ще в цьому сезоні не програвали вдома, тому порушувати цю традицію закарпатцям не дуже хочеться.

Та і приклад «Олександрії», яка зуміла в 3 турі відібрати очки у донеччан, «минайців» надихає. До того ж, гірники зіграють другий матч за тиждень – в середу, 26 серпня, вони провели 4 тайми проти амбітного французького «Монако», де витратили не тільки чимало сил, а й емоцій.

Також варто враховувати, що в цьому поєдинку є що доводити багатьом «минайцям», які є вихованцями донецького «Шахтаря»: Дмитру Білоногу, Едварду Кобаку, Антону Байдалу, Олександру Кемкіну, Ігорю Гончару, Богдану Коваленку та, звісно, Євгену Селезньову, які є вихованцями донецького «Шахтаря». І не забуваємо головного тренера Василя Кобіна, який будучі в цьому клубі здобув свої найбільш вагомі досягнення у якості футболіста.

В нашій історії це буде 3 зустріч між командами. Два рази ми грали в попередньому сезоні: і обидва рази в Києві на «Олімпійському». На жаль, двічі програли з не надто приємним рахунком: 1:5 та 0:4. Тому час виправляти це.

До речі, востаннє «Шахтар» приїжджав грати в Ужгород в листопаді 2015-го року. Тоді вони зіграли з «Говерлою» на «Авангарді» і перемогли з рахунком 1:6. Що цікаво, нинішній головний тренер «Минаю» Василь Кобін тоді ще грав за гірників. Тому гра з «Минаєм» для «Шахтаря» буде першою за 6 років.

Mukachevo.net

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

28 серпня 2021р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів