В Ужгороді нагородили кращих представників бізнесу

В Ужгороді нагородили кращих представників бізнесу
До Дня підприємця сьогодні в Ужгороді нагородили кращих закарпатських представників бізнесу. Почесними грамотами та Подяками Закарпатської облдержадміністрації, а також спільною відзнакою ОДА та облради – нагрудним знаком «За розвиток Закарпаття» за сумлінну працю, вагомий особистий внесок у соціально-економічний розвиток області відзначили кращих підприємців і керівників підприємств області.

 

Урочистості напередодні професійного свята, яке відзначають в Україні у першу неділю вересня, відбулися у Закарпатській обласній державній адміністрації. Вітали підприємців голова облдержадміністрації Анатолій Полосков та виконувач повноваження голови Закарпатської обласної ради Василь Іванчо. До урочистостей також долучилися заступники голови ОДА Ігор Шинкарюк та Іштван Петрушка, заступник Ужгородського міського голови Артем Погорєлов.

Серед нагороджених і підприємці Ужгорода: керівник товариства з обмеженою відповідальністю «Інтерфіл», яке здійснює діяльність у сфері хімічної промисловості, Олег Адамчук, засновник товариства з обмеженою відповідальністю «Елерон+», що здійснює діяльність з роздрібної торгівлі, Василь Сентімрей, підприємиці у сфері ресторанного господарства – власниця ресторану «Роза і русин» Юлія Химинець та власниця кафе «Хліб з маслом» Поліна Феєр.

Представникам бізнесу побажали процвітання, успіхів у розвитку власної справи, вдалих ідей, подякували за внесок у розбудову краю.

Ужгородська міська рада

 

03 вересня 2021р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів