Відвідувачі відкритого скейт-парку в Ужгороді поділились своїми враженнями (ФОТО, ВІДЕО)

Відвідувачі відкритого скейт-парку в Ужгороді поділились своїми враженнями (ФОТО, ВІДЕО)
Скейт-парк відкрили 11 вересня на площі Богдана Хмельницького в Ужгороді. Будували його майже три місяці, – розповів Суспільному співавтор проєкту "Міський скейт-парк на площі Б.Хмельницького", за яким і звели майданчик, Роман Антонов. За його словами, з міського бюджету витратили 1,5 млн гривень.

 

Ужгородець Сергій Янюх на самокаті їздить два роки. Каже: катався в місті на різних локаціях.

"На майданчику кататися добре, все облаштовано добре, але дуже багато малих дітей і вони заважають кататися. До цього ми каталися біля Муздрамтеатру та на інших вулицях. Зручніше кататися у парку, тому що тут є спеціальне обладнання, але дуже багато людей", — сказав Сергій Янюх.

З Берегова до Ужгорода, аби покататися у скейт-парку, спеціально приїхав Олександр Міщеряков. Він розповів: "Уже скоро буде три роки, відколи почав кататися на самокаті. Де катаємося? В Берегові є кілька місць – два парки, але скейт-парків нема. Нам теж там треба збудувати, було б круто. Краще тут, звісно, бо тут є скейт-парк".

Проєкт будівництва скейт-парку в Ужгороді створили Роман Антонов та Олег Тенкач.

"Співавтор Олег Тинкач декілька разів пробував подавати цю ініціативу до міськради, але на різних етапах через певні причини вона не рухалась далі. У 2019 році ми зібрались командою з Олегом і за підтримки групи ініціативних людей сформували пакет документів, розробили ескізний проєкт даного парку на іншій локації і подали до громадського бюджету. Бюджет був лімітований – півтора мільйона гривень. Цей об’єкт реалізований у межах цього бюджету. Я вважаю, що він реалізований на дуже високому рівні для такого бюджету", — сказав Роман Антонов.

За його словами, будували скейт-парк в Ужгороді близько трьох місяців.

Суспільне Закарпаття

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

12 вересня 2021р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів