В Ужгороді можна безкоштовно простерилізувати безпритульних котів і собак

В Ужгороді можна безкоштовно простерилізувати безпритульних котів і собак
Ужгороді триває виконання проєкту «Ужгород - гуманне місто». На даний момент по програмі стерилізовано вже близько 220 котів ті 180 собак. Можна собі уявити, яка кількість їх потенційного потомства не поповнить ряди безпритульних тварин. Стерилізація - єдиний гуманний метод скорочення чисельності безпритульних тварин, вкотре наголошують зоозахисники.

 

Тваринки доправляються до ветеринарної клініки Світлани Волкової, оперуються, вакцинуються від сказу та, згодом, повертаються на свої місця проживання. Собаки - з жовтими кліпсами на вухові, коти - з татуюванням. Це допоможе волонтерам у майбутньому помилково не відловити їх повторно, а також проінформує мешканців міста про те, що тварина вакцинована та вже не буде приносити нових приплодів. До того ж, стерилізовані тварини - значно спокійніші і безпечніші.

Тим з ужгородців, хто хоче, аби їхні підопічні безхатьки також були стерилізовані за міською програмою, не варто зволікати, адже програма діє до кінця року, та кількість операцій обмежена. Для цього слід подати заявку з інформацією про тваринку, район її проживання та контактний номер телефону опікуна: - за телефоном 61-51-58; - на електронну пошту [email protected]; - у паперовому варіанті у відділ благоустрою департаменту міського господарства.

Закарпаття онлайн

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

21 вересня 2021р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів