Теона, Аделаїда, Аян та Едем: які імена обирали ужгородці для хлопчиків та дівчаток у вересні

Теона, Аделаїда, Аян та Едем: які імена обирали ужгородці для хлопчиків та дівчаток у вересні
У вересні 2021 року відділом державної реєстрації актів цивільного стану у місті Ужгороді Південно-Західного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Івано-Франківськ) видано 121 свідоцтво про народження, з яких 106 - за допомогою комплексної послуги «єМалятко».

 

Найбільш популярними іменами для хлопчиків були: Данило, Марк, Михайло, Давід, Ярослав, Олександр, Іван.

Для дівчаток: Кіра, Юлія, Анна, Аліса, Ангеліна, Злата, Георгіна.

Також, ужгородці обирали для новонароджених рідкісні імена, серед яких: Теона, Еміліанна, Дебора, Аделаїда, Аян, Мурат, Рувим, Едем, Семен та Іоан.

Нагадуємо, що подати заяву для отримання комплексної послуги «єМалятко» можна через ЦНАП або відділ ДРАЦС (за місцем народження дитини або місцем реєстрації батьків) або онлайн через портал Дія: https://diia.gov.ua/.

Адреси та контактні дані відділів ДРАЦС Закарпатської області можна знайти за посиланням: https://pzmrujust.gov.ua/struktura/pidvidomchi-orhany-ta-ustanovy/59-viddily-derzhavnoi-reiestratsii-aktiv-tsyvilnoho-stanu/2728-viddily-derzhavnoi-reiestratsii-aktiv-tsyvilnoho-stanu-pivdenno-zakhidnoho-mizhrehionalnoho-upravlinnia-ministerstva-iustytsii-m-ivano-frankivsk-u-zakarpatskii-oblasti.

Інформує пре-служба Південно-Західного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Івано-Франківськ).

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

06 жовтня 2021р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів