«City Walk cafe з міським головою»: Богдан Андріїв зустрівся з молоддю

«City Walk cafe з міським головою»: Богдан Андріїв зустрівся з молоддю
Міський голова Ужгорода Богдан Андріїв сьогодні зустрівся з молоддю – акцію «City Walk cafe з міським головою» організували в рамках міжнародного проєкту TalentMagnet (Дунайської транскордонної програми INTERREG).

 

На зображенні може бути: 10 людей, люди стоять та на відкритому повітрі

Зібралися на площі Поштовій, пройшли липовою алеєю і спілкувалися за чаєм. Школярі та студенти, представники молодіжних організацій та самоврядування говорили про свої ідеї, питання, важливі для розвитку молодіжної політики. Запитували про створення в Ужгороді молодіжного центру, молодіжні програми, облаштування велодоріжок і пандусів тощо.

На зображенні може бути: 2 людини, люди стоять та на відкритому повітрі

Міський голова Богдан Андріїв наголосив на відкритості влади, підтримці ідей, які пропонує молодь, закликав підтримувати культурні, спортивні, освітянські заходи, активно брати в них участь.

На зображенні може бути: 5 людей, люди сидять, люди стоять та у приміщенні

Такий формат діалогу важливий для довгострокової співпраці між владою та молодими людьми міста задля спільного розвитку добробуту громади, – переконана ініціаторка проєкту, директорка комунальної установи «Агенція розвитку Ужгорода» Маріанна Собран.

Довідково: TalentMagnet (Магніт талантів) – міжнародний проєкт Дунайської транскордонної програми INTERREG «Поліпшення інституційної спроможності та нового багаторівневого управління з метою залучення та збереження талантів у Дунайському регіоні»; Ужгород є пілотним містом-партнером, а Ужгородська міська рада – асоційованим партнером проєкту.

Ужгородська міська рада

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

10 листопада 2021р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів