Три регіони у "жовтій", 18 — у "червоній". Як змінилися карантинні зони в Україні

Три регіони у "жовтій", 18 — у "червоній". Як змінилися карантинні зони в Україні
Станом на 13 листопада у "червоній" зоні епідеміологічної небезпеки залишаються 18 регіонів України, а "жовта" зона розширилася до трьох областей. Про це свідчать дані Міністерства охорони здоров'я.

 

Так, у "червоній" зоні перебувають наступні регіони: Київ, Волинська, Дніпропетровська, Донецька, Житомирська, Запорізька, Івано-Франківська, Київська, Луганська, Львівська, Миколаївська, Одеська, Рівненська, Сумська, Херсонська, Хмельницька, Чернігівська та Черкаська області.

Найвищий рівень захворюваності зафіксований у Сумській області (1157 випадків на 100 тисяч населення), Миколаївській (1074), Хмельницькій (1047) та Одеській (1009) областях. Показник завантаженості ліжок із киснем перевищено в 10 регіонах (граничне значення визначене на рівні 65% на 100 тисяч населення).

До "жовтої" зони повернулася Тернопільська область, яка до цього перебувала на "помаранчевому" рівні епіднебезпеки. Також у цій зоні залишаються Закарпатська та Кіровоградська області. У "помаранчевій" зоні перебувають чотири області: Вінницька, Полтавська, Харківська та Чернівецька.

Суспільне Закарпаття

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

13 листопада 2021р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів