Чотири тисячі пачок контрабандних сигарет виявили у "євроблясі" на Закарпатті

Чотири тисячі пачок контрабандних сигарет виявили у "євроблясі" на Закарпатті
На Рахівщині вночі 12 листопада прикордонники з правоохоронцями, перевіряючи отриману інформацію, знайшли в селі Костилівка автомобіль "KIA Carnival" на литовських номерах. У салоні автомобілю були пакунки, загорнуті в чорний поліетилен, — розповіла Суспільному речниця Мукачівського прикордонного загону Леся Федорова.

 

За її словами, оскільки інформація стосувалась населеного пункту, віддаленого від кордону, прикордонники запросили до співпраці Нацполіцію.

"О 3:40 ночі в селі Костилівка, на Рахівщині прикордонники відділу "Ділове" зі співробітниками Нацполіції виявили автомобіль "KIA Carnival" з номерами литовської реєстрації. Водій втік у село, його особу правоохоронці встаноовили. У салоні "євробляхи" чоловік залишив обгорнуті у чорний поліетилен пакунки", — розповіла речниця.

З її слів, у них були 4 тисячі пачок сигарет без марок акцизного податку.

Наразі авто та сигарети вилучені. Дії водія-втікача мають ознаки злочину, передбаченого ст.204 КК України "Незаконне виготовлення, зберігання, збут або транспортування з метою збуту підакцизних товарів". Відомості про даний факт внесені до ЄРДР. У разі доведення у суді вини чоловіка, йому загрожує покарання у вигляді штрафу від 85 тисяч до 170 тисяч гривень.

Суспільне Закарпаття

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

13 листопада 2021р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів