Онлайн позики на карту

Онлайн позики на карту

 

Сьогодні, як ніколи, є актуальними фінансові операції в онлайн-режимі. Це може бути купівля і продаж різноманітних товарів та послуг, відкриття рахунку у банку чи оформлення кредиту. Великим плюсом у разі є можливість отримання позики на карту.

Зазвичай, такий вид кредиту видають мікрофінансові організації. Наприклад, думки людей про Miloan на PSM7 говорять про те, що онлайн кредит - це дуже простий метод отримати гроші в борг без купи документів і черг.

Плюси онлайн-позики

Основні переваги кредиту, оформленого онлайн:

  1. Простота оформлення. Як правило, МФО не вимагає надання будь-яких документів. Тим більше, якщо клієнт вже звертався до цієї організації. Або ж пакет документів може бути мінімальним – паспорт, ІПН або посвідчення водія.
  2. Вимоги до позичальників дуже обмежені – віком понад 18 років, проживання на території України, наявність постійного місця проживання.
  3. Довідки, що підтверджують наявність регулярного доходу у потенційного позичальника, МФО також не вимагає. Швидше за все, потрібно буде вказати в анкеті свій приблизний дохід.
  4. Швидкість розгляду заявки – вся процедура займає від кількох хвилин до кількох годин. Про результат кредитна організація повідомляє, надіславши СМС.
  5. Способи отримання коштів – переказ, особисте відвідування офісу МФО (якщо такий передбачений), зарахування на пластикову картку.

Переваги отримання онлайн-позики на карту

Цей спосіб отримання необхідної суми має безперечний пріоритет і ряд позитивних моментів.

  • Переказ суми позики МФО може здійснити на будь-яку пластикову картку, яка є у клієнта: зарплатна, кредитна, дебетова.
  • Виходити з дому позичальнику не потрібно. Усі операції здійснюються в онлайн-режимі.
  • Кошти зараховуються на картку за кілька хвилин.
  • Отриманий позику можна навіть не переводити в готівку через банкомат або касу банку. Здійснювати покупки або оплачувати послуги можна відразу.
  • Для того, щоб погасити отриману позику, достатньо внести необхідну суму на рахунок МФО.

Процедура оформлення

Оформити позику можна за кілька етапів.

  • Формування заявки

Кожна фінансова організація має свій сайт. Популярні мфо серед українців: ШвидкоГроші https://credit.psm7.com/ru/mfo/shvidko-groshi/ , Манівео, Швидкопозика, Кешбері, Кредит Плюс та ін. Досить зайти на сайт обраної організації та відповісти на кілька простих питань. Анкета потенційного позичальника сформується автоматично.

  • Розгляд заявки

Цей етап може тривати максимум кілька годин.

  • МФО повідомляє клієнта своє рішення

Воно може бути як позитивним, і негативним. У будь-якому випадку з організації прийде SMS-повідомлення або передзвонить його співробітник.

  • Підписання договору

У разі схвалення онлайн-заявки між кредитором та позичальником оформляється договір в електронному вигляді.

  • Зарахування грошей на картку

Онлайн-позика, отримана на карту, дозволяє здійснити свої мрії та бажання прямо зараз або уникнути багатьох фінансових проблем.

 

 

16 листопада 2021р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів