Зеленському сьогодні як ніколи потрібна Тимошенко, – Небоженко

Зеленському сьогодні як ніколи потрібна Тимошенко, – Небоженко
Непрофесійні дії команди президента призводять не лише до падіння рейтингу Володимира Зеленського та «слуг народу», а й неабияк позначаються на показниках країни та добробуті людей. Ситуація стає критичною, і врятувати її може лише залучення до управління державою фахових та досвідчених політиків. Юлія Тимошенко та «Батьківщина», які навіть в опозиції пропонують конструктивні плани розв’язання головних проблем, – найкращі кандидати на цю роль.

 

Таку думку під час пресконференції у Києві озвучив відомий політолог Віктор Небоженко. 

«Офіс президента недооцінює масштаб проблем, які навалилися на Україну. Якщо президент не сяде за стіл перемовин із людьми, які розуміються на питаннях економіки, ми будемо бачити дуже негативні наслідки», – застерігає експерт. 

За словами Небоженка, сьогодні президенту як ніколи потрібен фаховий прем’єр-міністр. В умовах загострення епідемії та енергетичної кризи найкращим керівником уряду була б Юлія Тимошенко, яка має успішний досвід подолання викликів, подібних сьогоднішнім. 

«Тимошенко – одна з найкращих фахівців у питаннях енергетики, а ще вона має мужність навести лад. Гадаю, що союз старого президента (Зеленського) та нового прем’єра (Тимошенко) був би корисним для країни», – вважає Небоженко. 

Нагадаємо, провідні соціологічні служби зафіксували відчутне падіння показників «Слуги народу» та зростання підтримки «Батьківщини». Команда Юлії Тимошенко майже наздогнала президентську партію – їхні рейтинги перебувають у межах статистичної похибки.

Пресслужба ВО Батьківщина

 

19 листопада 2021р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів