"Ужгород" - "Волинь": прев`ю матчу

"Ужгород" - "Волинь": прев`ю матчу
20 листопада “ужгородці” проведуть останній домашній поєдинок у році. У матчі 19 туру Першої ліги закарпатська у рідних стінах на стадіоні “Авангард” прийматиме луцьку “Волинь”.

 

“Ужгород” наразі перебуває у хорошому настрої: у попередньому турі підопічні Богдана Блавацького здобули важливу виїзну перемогу над потужним суперником — київською “Оболонню” (0:1). За підсумками туру автора переможного голу Миколу Гайдучика визнали найкращим гравцем. У останніх 5-ти поєдинках “ужгородці” здобули 6 очок (дві перемоги та три поразки).

Луцька “Волинь” у попередньому турі також здобула перемогу: вдома здолала міцний “Альянс” (1:0). За підсумками 18 туру до символічної збірної увійшов Андрій Ляшенко, а найкращим тренером визнали Альберта Шахова. У останніх 5-ти матчах луцька команда взяла 7 балів (дві перемоги, нічия та дві поразки). Між собою “Ужгород” та “Волинь” зустрічалися одного разу: у матчі першого кола у цьому сезоні команди розійшлись миром 1:1. Поєдинок тоді вийшов гарячим: “ужгородці” вели в рахунку завдяки голу зі штрафного Адріана Пуканича, однак не втримали перевагу, пропустивши на останніх хвилинах.

Матч 19 туру “Ужгород” — “Волинь” обслуговуватиме бригада арбітрів на чолі з Іваном Салашем з Калуша. Йому асистуватимуть Андрій Лікаренко та Микола Кузьменко з Києва. Спостерігач арбітражу — Мирон Біць з Львова. Поєдинок відбудеться у суботу, 20 листопада, на стадіоні “Авангард”. Початок матчу о 14:15. Трансляцію здійснюватиме офіційний мовний чемпіонату — телеканал “Футбол 1/2/3”. Поєдинок покажуть наживо на YouTube-каналі “Перша ліга”.

ФК "Ужгород"

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

19 листопада 2021р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів