Як нові карантинні обмеження вплинуть на роботу закладів Ужгорода?

Як нові карантинні обмеження вплинуть на роботу закладів Ужгорода?
Нові карантинні обмеження почали діяти 6 грудня в Україні для невакцинованих. Про це повідомила головна епідеміологиня Закарпаття Вікторія Тимчик. За її словами, зміни стосуються здебільшого регіонів, що перебувають у "жовтих" і "червоних" зонах. Закарпаття, за словами Вікторії Тимчик, наразі перебуває у "жовтій" зоні.

 

В ужгородському навчально-виховному комплексі "Веселка" вакциновані понад 90% працівників, каже директорка Зоряна Гебур. Якщо область перейде до "червоної" зони, доведеться вносити зміни у навчальний процес, каже вона.

"На сьогоднішній момент невакцинованих ми маємо 5, троє з них відсторонені від роботи, а двоє отримали довідки від медичних працівників, вони не можуть бути вакцинованими, — розповіла директорка. — Коли ми зайдемо в "червону" зону, де йде мова про 100% вакцинацію всього персоналу, бо це не стосується не лише педагогічного, а й усього персоналу закладу, то ми на жаль, будемо змушені призупиняти, переводити навчання на дистанційну форму, оскільки ми, поки що, на даний момент, не маємо 100% вакцинації".

У одному з пабів міста всі працівники вакциновані, каже його власник Богдан Штефанюк. Тому заклад готовий працювати за нових умов адаптивного карантину.

Суспільне Закарпаття

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

07 грудня 2021р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів