На Закарпатті водій вантажівки потрапив у сніговий замет (ФОТО)

На Закарпатті водій вантажівки потрапив у сніговий замет (ФОТО)
У селі Довге, що неподалік Іршави, поліцейські групи реагування патрульної поліції прийшли на допомогу жителю Житомирщини – водію вантажівки. Автомобіль зі снігового замету витягли та допомогли водієві продовжити свій маршрут, адже вдома на водія чекала маленька іменинниця.

 

Вчора, 28 січня, ввечері оператори лінії «102» отримали повідомлення від 30-річного жителя Житомирщини. Водій вантажного автомобіля потребував допомоги, адже через снігову заметіль його транспортний засіб застряг на дорозі біля перевалу.

Так як неподалік від села Довге патрулювала група реагування патрульної поліції, поліцейські прибули на допомогу менш ніж за 5 хвилин.

Разом із водієм іншого вантажного автомобіля, який проїжджав тією ж дорогою, поліцейські допомогти витягнути із замету  «Mercedes-Benz Actros». Відтак житель міста Новоград-Волинський зміг продовжити свій маршрут та безперешкодно дістатися до пункту призначення. За словами чоловіка, йому вкрай необхідно було чимшвидше повернутися додому, бо вдома на нього весь день чекає донечка, в якої свято – День народження.

«Погодні умови додали складнощів, та й надворі вже темнішало, тому діяти треба було швидко. Ми з колегами були раді допомогти водієві. Від себе  ми попросили передати привітання іменинниці та побажали водію легкої та щасливої дороги», – зазначив інспектор ГРПП, старший лейтенант поліції Ярослав Матіко.

Шановні громадяни, в будь-яких складних ситуаціях ви можете звернутися до поліції. Ми завжди готові прийти на допомогу!

Відділ комунікації поліції Закарпаття 

 

29 січня 2022р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів