В Ужгороді за два дні для військових приготували 300 півлітрових банок з тушкованим м’ясом

Тушковане м’ясо консервують у школі №12 в Ужгороді. Роблять це 15 людей — як місцеві жителі, так і вимушені переселенці. Про це Суспільному розповіла волонтерка Йолана Лебедєва.
Готують в приміщенні шкільної їдальні другий день. За цей час вони законсервували 300 банок тушкованого м’яса. Їх передадуть українським військовим. Допомогти приготувати тушковане м’ясо прийшли Ольга та Віталій Сільничі. Вони вимушені переселенці з Києва.
"Ми з дружиною долучилися до волонтерського руху тут на Закарпатті і сподіваємося, що ми принесемо чимало користі для наших бійців, щоб їм було смачно і вони розуміли, що про них турбується вся Україна", — розповів чоловік.
Ольга каже: "Вона тушиться десь 4 години, потім закатуємо в баночки, і до бійців наших".
До теми
- Науковці ведуть цілодобову пряму трансляцію життя сов із гнізда птахів на Закарпатті
- Сакурове диво Ужгорода: як прищеплюють дерева і чому іноді на одному — два цвіти
- Не сакурами єдиними: в Ужгороді розквітли тисячі різнобарвних тюльпанів
- Поливаний понеділок: традиції, обряди та цікаві факти
- Кадровий дефіцит в Україні: які фахівці найбільш потрібні у регіонах?
- Богдан Андріїв: "Нехай у кожному серці Великдень запалить промінь любові, надії та єдності"
- Світле свято Воскресіння Христового - головні традиції та звичаї Великодня
- Людмила Губаль: «Писанка — це лист до Бога»
- Як на Закарпатті створюють традиційну бойківську писанку: техніка та орнаменти
- Розклад Великодніх богослужінь та освячення пасок у храмах Ужгорода
- Плануйте поїздки: на Великодні свята на кордонах Закарпаття очікується збільшення черг
- На Театральній під егідою ООМЦК пройшов мініярмарок
- Ужгородський батальйон ТрО терміново шукає операторів БПЛА та спеціалістів з РЕБ
- Майбутні підприємці Закарпаття ярмаркували у Львові
- Група Tolk стала найчисельнішою командою благодійного півмарафону в Ужгороді
- Tolkова пропозиція: оплачуйте світло - отримайте шанс виграти Великодній кошик!
- Рожева весна на тарілці: в Ужгороді створили сакура-меню зі справжніми квітами
- Сьогодні - Вербна неділя
- «Світ писанки» в Ужгороді: передчуття Великодня та підтримка захисників
- В Ужгороді пройде майстер-клас на розкриття креативного мислення
До цієї новини немає коментарів