В Ужгороді за два дні для військових приготували 300 півлітрових банок з тушкованим м’ясом

В Ужгороді за два дні для військових приготували 300 півлітрових банок з тушкованим м’ясом
Тушковане м’ясо консервують у школі №12 в Ужгороді. Роблять це 15 людей — як місцеві жителі, так і вимушені переселенці. Про це Суспільному розповіла волонтерка Йолана Лебедєва.

 

Готують в приміщенні шкільної їдальні другий день. За цей час вони законсервували 300 банок тушкованого м’яса. Їх передадуть українським військовим. Допомогти приготувати тушковане м’ясо прийшли Ольга та Віталій Сільничі. Вони вимушені переселенці з Києва.

"Ми з дружиною долучилися до волонтерського руху тут на Закарпатті і сподіваємося, що ми принесемо чимало користі для наших бійців, щоб їм було смачно і вони розуміли, що про них турбується вся Україна", — розповів чоловік.

Ольга каже: "Вона тушиться десь 4 години, потім закатуємо в баночки, і до бійців наших".

Суспільне Закарпаття

 

 

11 березня 2022р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів