Кожне відправлене на підмогу армії авто рятує життя українським бійцям

Кожне відправлене на підмогу армії авто рятує життя українським бійцям
У вівторок, 29 березня, перший заступник Голови Держмитслужби Олександр Щуцький разом із волонтерами побували на штраф майданчиках Закарпатської митниці, де оглянули наявні автомобілі та товари, які були вилучені через митні порушення та конфісковані на користь держави.

 

Ще на попередній зустрічі з керівництвом Держмитслужби волонтери озвучили прохання про те, що нині на фронті найзатребуванішими є саме транспортні засоби. В першу чергу - високої прохідності, а також для підвезення найнеобхіднішого Збройним силам України.

- Кожне відправлене на підмогу армії авто рятує життя українським бійцям, - підкреслила координаторка центру Руху допомоги закарпатським військовим Галина Ярцева. – Також щодня на передову відправляються продукти харчування, ліки, амуніція, техніка. Проте, через постійні обстріли є й влучання в автомобілі, тож волонтери отримують від військових запити у потребі справних машин.

За рішенням ОВА Закарпатська митниця кілька тижнів тому вже передала 389 конфіскованих транспортних засобів обласному територіальному центру комплектування та соціальної підтримки для потреб захисників України.

Олександр Щуцький запропонував волонтерам оглянути наявний автопарк митниці та визначитись із тими конфіскованими транспортними засобами, які потребують незначного ремонту або заміни запчастин. Далі він особисто проконтролює їх передачу на потреби фронту згідно з рішенням ОВА через облвійськкомат.

Пресслужба Закарпатської митниці

 

29 березня 2022р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів