Естонські фахівці поділилися власними знаннями щодо дій у кризових ситуаціях із закарпатськими рятувальниками

Естонські фахівці поділилися власними знаннями щодо дій у кризових ситуаціях із закарпатськими рятувальниками
В Ужгороді, в рамках реалізації естонсько-української програми «Стійка Україна» відбулася лекція на тему «Основи кризового управління та комунікації». Лекторами на заході, який відвідали близько тридцяти надзвичайників, виступили колишній директор Рятувального департаменту МВС Естонії Маті Райдма та голова Кризової ради Департаменту соціального страхування Естонії Кайса Йюпрус-Талі.

 

Під час навчання учасникам розповіли про можливі кризові ситуації та способи їх вирішення на локальному рівні, а також зв’язки між професіоналами з різних організацій та установ, зокрема тими, які підготовлюють та ухвалюють рішення. Присутній на заході керівник закарпатських рятувальників Роман Гудак подякував координаторам проєкту за проведену роботу і повідомив, що такі тренінгові заняття вкрай необхідні, адже в умовах війни знання правил поведінки у кризових ситуаціях допоможуть представникам ДСНС якісно виконувати поставлені завдання з порятунку життя та майна наших громадян.

P.S. Програма «Стійка Україна» впроваджується Міжнародним центром оборони та безпеки з 2016 року за підтримки Міністерства закордонних справ Естонії. Вона має на меті впровадження стандартів виміру стійкості українського суспільства та постійне вдосконалення цієї системи.

ГУ ДСНС України у Закарпатській області

 

16 квітня 2022р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів