На Закарпатті донеччанин обікрав жительку Київської області

На Закарпатті донеччанин обікрав жительку Київської області
У Чопі 22-річний донеччанин обікрав жительку Київської області. Чоловіка затримали та помістили до ізолятора тимчасового тримання, — повідомила Суспільному речниця Нацполіції Закарпаття Ганна Дан.

 

Сталося це 26 квітня в приміщенні дитячого садочку. До поліції зателефонувала жителька Київщини та розповіла, що на кілька хвилин вийшла з приміщення, де проживає. У той час хтось забрав з кишені її одягу 1000 гривень. Працівники поліції встановили причетного до злочину — 22-річного вихідця з Донецької області.

"Поспілкувавшись із потерпілою, її сусідами по кімнаті та продавцями з найближчих крамниць, поліцейські з’ясували, що дві вкрадені 500-гривневі купюри чоловік намагався розміняти на касах крамниць, де й витратив частину коштів", — розповіла Ганна Дан.

Донеччанина затримали та помістили до ізолятора тимчасового тримання. Частину викрадених в жінки грошей працівники поліції вилучили та  повернули власниці.

За крадіжку вчинену в умовах воєнного стану у поліції відкрили кримінальне провадження. За скоєне підозрюваному загрожує до восьми років позбавлення волі. Слідство у справі триває.

 

27 квітня 2022р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів