Огляд стіків FIIT для Lil SOLID

Огляд стіків FIIT для Lil SOLID

 

Стіки FIIT з'явилися спеціально для Lil SOLID – нового продукту від бренду IQOS. Головна «фішка» стіків у тому, що вони ідеально підходять всім поколінням IQOS, що і пояснює активний інтерес навколо цього продукту.

Стики FIIT можна купити у фірмових точках, замовити у служби доставки за посиланням https://turbo.ua/category/fiit, а також на офіційному сайті компанії IQOS. Тепер на них нерідко можна натрапити у звичайних тютюнових магазинах та кіосках, а також касах супермаркетів. Дедалі більше користувачів переходять на доставку стіків FIIT різними службами.

Докладніше про стіки FIIT для Lil SOLID та IQOS

Смаки. Один із найпоширеніших смаків стіків FIIT – це REGULAR. Відрізняється насиченістю та гарною збалансованістю смаку. Це ароматний бленд тютюну з приємним солодкуватим горіховим післясмаком.

Сьогодні є лише кілька варіантів стіків FIIT, включаючи горіховий, ягідний та цитрусовий, а це вже чимало як для старту. Стіки для IQOS спочатку також були в невеликому асортименті, а вже пізніше з'явився великий вибір з різноманітними смаками. Тому все залежить від того, як «зайде» новинка споживачам.

Зараз асортимент такий:

  1. Освіжаючий мікс цитрусу та ментолу. Це м'який та свіжий смак, трохи пікантний.
  2. Це стіки з насиченими ягідними нотками та відтінком ментолу для свіжого післясмаку.
  3. Ще можуть трапитися у продажу Tropic - це літній, сонячний аромат тропічних фруктів, трохи солодкий і в міру насичений, з нотками ментолу.
  4. Regular Sky - традиційний тютюновий смак "М'який тютюн", відтінений нотками ментолу. Для любителів класичного «диму сигарет із ментолом».

Упаковка. Коробка, в яку упаковані стіки "Фііт" - практично повний аналог HEETS, але з іншим оформленням. Якщо "хітси" виключно в білих пачках, то "фіти" отримали блакитний відтінок-градієнт, тому сплутати їх із "хітсами" буде дуже складно.

У коробці 2 відділи, у кожному з яких – 10 стіків такої самої форми та розміру, як стіки для «Айкос». Так що відмінність винятково у кольорі пачки та шрифті.

Сам стік. А ось зріз стіка виглядає інакше - на відміну від "хітсів" у FIIT тютюн викладено по колу, а не вертикально. Можливо, різниця укладання тютюну пов'язана з іншим принципом нагрівання, з яким працює LIL SOLID.

До речі, саме через укладання тютюну, якщо використовувати FIIT з «Айкос», він залишається в стіку, а не в сигареті, якщо забути його відкрити, перш ніж дістати стік.

Процес використання. Навряд чи є якась відмінність у використанні. Більша різниця саме у смаку, який за відгуками користувачів (мова про горіховий REGULAR) навіть перевершив дорожчі HEETS.

Час використання стіка. Зазвичай стік FIIT Regular або інший готовий до використання протягом півтори хвилини з моменту ввімкнення сигарети до вібросигналу про закінчення процесу нагрівання.

Вигода. Ті, хто вже спробували стіки FIIT та зрозуміли різницю у вартості порівняно з HEETS, не надто хочуть переплачувати. Не всі хочуть змінювати пристрій, тому використовують FIIT для IQOS, не купуючи додатково LIL SOLID.

Принципова відмінність LIL SOLID від IQOS. Якщо IQOS – це сигарета та зарядний чохол, то LIL SOLID – це одне ціле. Моноблока вистачає (цілком зарядженого) на 25 сеансів, а один сеанс триває до 5 хвилин, загалом це 14 затяжок. Ті, хто знайомий із системою нагрівання тютюну GLO, зрозуміє, що цей пристрій дуже схожий на нього.

Тому, якщо вам потрібна компактна сигарета та вигідніші за ціною стіки, можна повністю перейти на LIL SOLID. А якщо залишитися з IQOS, то вам буде доступно більше 13 різноманітних смаків стіків, що також непогано.

 

04 травня 2022р.
-->

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів