«Я знаю дві самі круті людини на планеті Ілон Маск і Федір Шандор» - закарпатці запустили флешмоб на підтримку професора Федора Шандора

«Я знаю дві самі круті людини на планеті Ілон Маск і Федір Шандор» - закарпатці запустили флешмоб на підтримку професора Федора Шандора
Тисячі репостів, сотні відгуків, меми та флешмоб #яйогознаю та #ягознаю – після  того, як фото з професором Федором Шандором під час читання лекцій у окопі оприлюднив його товариш по зброї Віктор Щадей, численні українці, люди з-за кордону почали писати на його сторінці коментарі, у яких звучить гордість за професора і знайомство з ним.

 

Мережами вже навіть гуляють меми з Шандором.

А закарпатські журналісти запустили флешмоб #яйогознаю.

Ось тільки кілька дописів зі сторінки Федора Шандора у рамках флешмобу:

Sashko Danylenko: «Україна непереможна, як на військовому, так і на освітньому фронті поки є такі воїни-професори як Федір Шандор!» Anna Gerych: «Професор Ужгородського національного університету Федір Шандор читає лекції своїм студентам онлайн. З передової. Це - неймовірний приклад! А світлина варта обкладинки журналів». Федір Куртяк: «Федір Шандор правий, нам потрібна перемога та освічена нація й оновлена країна! Горжусь тим, що знайомий із такою людиною!»

Mihaylo Tsunyak: «Яго добре знаюЯ знаю дві самі круті людини на планеті Ілон Маск і Федір Шандор Тепер наш самий-самий професор боронить нашу країну на сході України. І вмудряєся вести онлай-лекції студентам з окопів з лінії фронту. Пишаюсь вами бережіться Федір Федорович. Все Буде Україна».  

Kaet Kyznetcova: «Ну, власне, це той випадок коли тобі хочеться горлати, що ти з УжНУ)»

Наталья Пимченко: Поки орки грабують будівлі українців та жорстоко знущаються з мирного населення, не жаліючи дітей, літніх та немічних, професор УЖНУ читає з передової лекції для своїх студентів. Пишаюся тим, що знайома особисто з Федір Шандор. Молимося тут за вас і чекаємо з перемогою».

Долучайтеся до флешмобу! 

 

09 травня 2022р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів