На Ужгородщині затримали чоловіків, які спочатку "обчистили" та вкрали чуже авто (ФОТО)

На Ужгородщині затримали чоловіків, які спочатку "обчистили" та вкрали чуже авто (ФОТО)
25 травня на лінію «102» надійшло повідомлення про викрадення автомобіля «ВАЗ 2101» в селі Сюрте.

 

На місце події одразу ж прибула слідчо-оперативна група, працівники якої встановили, що транспортний засіб перебував в технічно несправному стані, був без палива і близько трьох тижнів стояв біля місцевого магазину. Провівши перевірку, переглянувши відео з камер спостереження, поліцейські швидко встановили, що до злочину причетний 30-річний місцевий мешканець. Останній відбуксирував автомобіль у свій двір.

Крім цього, працівники поліції встановили, що напередодні вночі зловмисник разом зі своїм 20-річним товаришем проникли в автомобіль та викрали звідти все цінне майно, що знайшли у салоні.

За фактом незаконного заволодіння транспортним засобом в поліції відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 289 Кримінального кодексу України. Ще одне провадження слідчі відкрили за фактом крадіжки (ч. 4 ст. 185 Кримінального кодексу України).

Обох зловмисників правоохоронці затримали в порядку статті 208 КПК України та помістили в ізолятор тимчасового тримання. Викрадене майно вилучено та буде повернуто власникам.  Слідство у справах триває, повідомляють у відділі комунікації поліції Закарпатської області.

ГУНП у Закарпатській області

 

26 травня 2022р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів