Плащі-намети, сидіння та шапки для військових шиють на підприємстві Українського товариства глухих в Ужгороді

Плащі-намети, сидіння та шапки для військових шиють на підприємстві Українського товариства глухих в Ужгороді
Півтисячі плащів-наметів, тактичних сидінь та шапок для військових пошили швачки Ужгородського підприємства №2 Українського товариства глухих. Про це Суспільному розповіла директорка закладу Наталія Марценюк. За її словами, загалом військове облаштування відшивають 50 працівників.

 

Швачка Ольга Нірі відшиває близько 15 плащів-наметів для військових щодня. Вона розповіла: “Ми шиємо плащі-намети для наших закарпатських військових та віримо в перемогу”. Тактичні сидіння для військових шиє майстриня дільниці Ольга Шкодин.

Плащі-намети, тактичні сидіння та шапки відшивають окрім швачок також й інші працівники у вільний від основної роботи час, — розповіла директорка Ужгородського підприємства №2 Українського товариства глухих Наталія Марценюк.

“В нас підписані контракти з іноземними поставниками і ми змушені виконувати це замовлення. І ми раді тому, що даємо роботу людям у такий час і виплачуємо зарплату, і сплачуємо податки нашій державі. Ми шукали, чим ми можемо допомогти фронту. І ми знайшли, свою нішу: ми відшиваємо плащі-намети, які мають попит у військових. Тому що це допомагає нашим воїнам зберігати своє здоров'я, свої спини, різні простудні захворювання", — розповіла Наталія Марценюк.

Суспільне Закарпаття

 

02 червня 2022р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів