За публічний секс з іноземцем на пляжі в Одесі закарпатку засудили до року "умовно" (ФОТО)

За публічний секс з іноземцем на пляжі в Одесі закарпатку засудили до року "умовно" (ФОТО)
Наголошується на винятковому цинізмі, поєднаному з демонстративною зневагою до загальноприйнятих норм моралі, прояві безсоромності та грубої непристойності

 

Як йдеться у вироку Київського районного суду міста Одеса, 32-річна жінка з села Родникова Гута на закарпатській Свалявщині та 47-річний громадянин Білорусі отримали по 1 року умовного терміну за хуліганство.

Як зазначається, вказані особи у громадському місці ("Public Beach Club" - ред.) в присутності людей задовольнили свої сексуальні бажання, чим вчинили грубе порушення громадського порядку, що супроводжувалося винятковим цинізмом, поєднаним з демонстративною зневагою до загальноприйнятих норм моралі, проявом безсоромності та грубої непристойності.

Очевидці події зняли це на відео, яке правоохоронці виявили в ході моніторингу пабліків та новинних сайтів. Встановивши місце зйомки, поліцейські  швидко розшукали правопорушників.

Відповідно до попереднього рішення суду, в очікуванні "вироку" жінка перебувала під домашнім арештом лише вночі, а от чоловік - цілодобово.

 

06 липня 2022р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів