В Ужгороді дітей катали на конях і збирали допомогу для ЗСУ

В Ужгороді дітей катали на конях і збирали допомогу для ЗСУ
В Ужгороді зібрали 2 547 гривень під час акції катання дітей на конях на Набережній Незалежності. Організувала акцію громадська ініціатива "Творчі волонтери Ужгорода", розповіла Суспільному волонтерка Мар’яна Жорж.

 

За її словами, гроші збирали на автомобіль для 68-ї єгерської бригади ЗСУ.

Ілона Махлін на конику каталася вздовж Набережної незалежності. Мама дівчинки — Олександра розповіла: вона з дітьми часто долучається до акцій, які організовують волонтери. "Любимо долучатися до таких волонтерських ініціатив, особливо до дитячих. Це і радість дітям, і хороша справа для підтримки військових", — каже жінка.

Долучилася до акції збору грошей на автомобіль військовим ужгородка Елеонора Ворон з дочкою: "Прийшла з дитиною, вона побачила коника, попросилася покататися, і цим ще додатково можна допомогти".

Акцію катання дітей на конях влаштували також й для того, аби відволікти дітей від війни, розповіла власниця кінної школи Рената Бенеш. "Зараз діти отримують дуже багато стресів, навіть якщо вони чогось не бачили, то все одно знають про це. А це відволікає їх: вони забувають, що є така страшна річ в нашому житті — війна. Можна просто релакснути й забути хоча б на 10 хвилин, на пів години", — розповіла Рената Бенеш.

Організувала акцію збору грошей на автомобіль для 68-ї єгерської бригади громадська ініціатива "Творчі волонтери Ужгорода". "Ми запросили сьогодні Ренату, яка має свою конюшню в Ужгороді, щоб вона долучилася до збору коштів 68-й єгерській бригаді на ЗСУ. Сьогодні ми збираємо на машину. Вона погодилася прийти покатати діток і дорослих за невеличкі донати", — каже волонтерка Мар’яна Жорж.

За словами Мар'яни Жорж, акцію катання дітей на конях та збір грошей для військових планують проводити щонеділі.

Суспільне Ужгород

 

08 серпня 2022р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів