В Ужгороді почастішали випадки забруднення доріг технікою, яка працює на будівельних майданчиках

В Ужгороді почастішали випадки забруднення доріг технікою, яка працює на будівельних майданчиках
Водії вивозять грязюку на колесах автотранспорту при виїзді з будмайданчиків, залишаючи на асфальті після себе брудні сліди, що вкрай незадовільно впливає на санітарний стан міста.

 

У зв’язку із цим забезпечення належного санітарного стану будівельних майданчиків Ужгорода вчергове обговорили днями на нараді при міському голові. Із забудовниками, об’єкти яких розташовані на вулицях Собранецькій, Мальовничій, Тиводара Легоцького, Капушанській та Іштвана Сечені, Підградській, Івана Фогарашія, Проектній, Возз’єднання, Загорській, Слов’янській набережній, спілкувалися міський голова Богдан Андріїв, секретар міської ради Арсен Мелкумян, заступники міського голови Юрій Рахівський та Василь Пинзеник. Участь у нараді взяли й начальник департаменту міської інфраструктури Віталій Гільтайчук, начальник управління муніципальної варти Мілан Туріс, головний архітектор Ужгорода Олег Боршовський, начальниця управління ДАБК Олександра Зотова, депутати міської ради Віктор Жганич та Віктор Качур.

Зазначалося, що раніше ситуація була кращою, оскільки забудовники на будівельних майданчиках влаштовували місце для миття коліс, підсипали виїзди щебнем крупної фракції, на центральній дорозі чергував працівник, який відразу після виїзду машини підмітав та прибирав те, що все ж таки виноситься на дорогу.

Забудовникам учергове наголосили, що вони зобов’язані вести будівництво відповідно до санітарних норм та Правил благоустрою Ужгорода. Стан благоустрою біля об’єктів будівництва прискіпливо контролюватимуть працівники управління муніципальної варти, за порушення державних норм та стандартів накладатимуть штраф.

Ужгородська міська рада

 

08 листопада 2022р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів