Закарпаттяобленерго просить керуватися інформацією про відключення електроенергії тільки зі свого офіційного сайту

Закарпаттяобленерго просить керуватися інформацією про відключення електроенергії тільки зі свого офіційного сайту
ПрАТ «Закарпаттяобленерго» надало важливу інформацію щодо графіків відключень.

 

"Шановні споживачі! Час від часу в соціальних мережах, на сайтах невідомі особи публікують фейкові графіки, які вводять в оману громадян і призводять до зростання напруги в суспільстві. Також між споживачами поширюється інформація про чат-бот, за допомогою якого нібито можна отримати інформацію про включення та відключення.

Звертаємо вашу увагу, що офіційну інформацію про Стабілізаційні погодинні включення/відключення електроенергії у Закарпатській області ПрАТ «Закарпаттяобленерго» оприлюднює тільки на своєму офіційному сайті - https://zakarpat.energy у рубриці «Перерви в електропостачанні» або ж за покликанням: https://bit.ly/3gYfbvh

На цій же сторінці ви можете отримати актуалізовану інформацію щодо годин включення/відключення електроенергії (можна викачати файл), а також скористатись формою для пошуку потрібної адреси та/або об'єкту інфраструктури серед всіх черг погодинних відключень.

Звертаємо вашу увагу, що чат-бот, який би повідомляв про включення/відключення та застосування графіків, товариство наразі розробляє, про його функціонування ми повідомимо додатково. 

Просимо керуватися тільки офіційними джерелами інформації! Вдячні за порозуміння й підтримку енергетичного фронту. Тримаємось, перемагаємо!"  

 

 

14 грудня 2022р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів