Група Tolk зміцнює партнерські відносини на європейському енергетичному ринку

Група Tolk зміцнює партнерські відносини на європейському енергетичному ринку
Бізнес-зустрічі "Європейсько-український енергетичний ринок: партнерство та перспективи", які проходять у Варшаві та Кракові 17-19 вересня 2024 року, мають на меті створення та зміцнення партнерських відносин між українськими та європейськими компаніями у сфері енергетики

 

Групу Tolk представляють Ірина Береснєва, генеральна директорка "Толк Україна", Наталія Німець, директорка "Закарпаттяенергозбут" та Оксана Гентіш, директорка "Волиньелектрозбут". Очільниці компаній надали учасникам першої зустрічі у Варшаві вичерпну інформацію щодо ситуації на енергетичному ринку країни та тенденцій розвитку в регіонах присутності Групи. 

"Перспективи співпраці з польськими партнерами відкривають перед нами нові можливості в сфері енергоефективності та збереження такої цінної на сьогодні електроенергії, — відзначила генеральна директорка "Толк Україна" Ірина Береснєва. — На зустрічі предметно обговорювалися новітні технології, зокрема енерджі сторидж та відновлювані джерела енергії, які мають вирішальне значення для енергетичної незалежності України". 

З огляду на глобальні виклики в галузі та необхідності інтеграції українського енергоринку до європейського такі заходи надають можливість для пошуку нових рішень у сфері енергетичної безпеки та енергонезалежності країни, розвитку новітніх технологій, залучення інвестицій. 

"Особливо важливою сьогодні є допомога Польщі в постачанні електроенергії під час опалювального сезону. Нам необхідно оперативно прийняти відповідні нормативні акти, щоб забезпечити реалізацію цієї підтримки, яку Польща готова надати", — підкреслила Ірина Береснєва.

Обговорення перспектив співпраці, обмін досвідом та налагодження нових контактів продовжаться на наступній бізнес-зустрічі у Кракові.

 

19 вересня 2024р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів