Шифон: що це за тканина і де її обрати

Шифон: що це за тканина і де її обрати

 

Для жінок дуже важливо, щоб їх гардероб був наповнений всіма потрібними речами і у достатній кількості. Та одяг можна не тільки купити в бутіку, але й пошити на замовлення. Для цього потрібен не тільки професійний швейний майстер, але й якісна тканина. Серед топових варіантів – шифон.

Як свідчить практика, тканина шифон є дуже затребуваним і популярним матеріалом, що використовується для пошиття різноманітного жіночого одягу, головним чином -  суконь, блузок чи спідниць. Крім того, ця станина також часто трапляється в дизайні інтер’єру.

Особливості та переваги шифону

Якщо коли шифон виготовляли виключно з натуральних шовкових ниток, то зараз полотно доступне у найрізноманітніших варіантах – мова йде тканину на основі бавовни чи шовку, а також поліестеру та віскози.

Крім того, розрізняють такі різновиди:

  • Атласні та жакардові;
  • Стрейчеві та з люрексом;
  • Креп-шифони (як правило, поєднання різних матеріалів).

Згадані вище полотна добре фарбуються, мають стійкість до вигорання, ідеально тримають драпірування. Серед інших плюсів – приємна на дотик, швидко висихає після прання, має оптимальну повітропроникність. Ще одна важлива перевага шифону полягає в тому, що пошиті з цього полотна речі виглядають багато та вишукано, відтак добре підкреслюють індивідуальний стиль та харизму.

Де замовити шифон швидко і вигідно

Одним з ключових продавців якісних полотен, зокрема шифону, є інтернет-магазин тканин Атлас, каталог якого включає сотні найрізноманітніших товарних позицій, а це означає, що кожен охочий запросто знайде і замовить потрібний варіант.

Продавець приваблює передусім інтуїтивно зрозумілим вебсайтом, де купувати тканину – справа кількох хвилин, високою якістю полотен та прийнятними цінами.

Більше того, клієнтів також порадують хорошими знижками на великі замовлення, а також професійною підтримкою, якщо виникнуть якісь запитання чи труднощі.

А ще на покупця очікує безкоштовна доставка замовлення по Україні, якщо сума покупки становитиме від 500 гривень. Оплатити товари можна як картою, так і накладеним платежем при отриманні. Крім того, передбачені особливі умови для гуртових покупців!

Щоб обзавестись потрібним одягом, зовсім не обов’язково прямувати до магазину та витрачати купу часу на пошуки потрібного. Можна замовити плаття чи кофтину на пошив, попередньо придбавши якісну тканину. Головне, у першому і другому випадку робити це тільки в професіоналів.

 

22 січня 2023р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів