У США на статую Пета Тіллмана вдягнули майку полеглого на війні чемпіона України з американського футболу Богуславського

У США на статую Пета Тіллмана вдягнули майку полеглого на війні чемпіона України з американського футболу Богуславського

 

У США на вході в State Farm Stadium статую Пета Тіллмана вдягнули у джерсі загиблого на війні чемпіона України з американського футболу Данила Богуславського. Інформацію про це написав брат полеглого захисника Роман Богуславський.

Пет Тіллман був гравцем Arizona Cardinals. Він після теракту 9.11 полишив професійний спорт та записався добровольцем до армії США. У 2004 році у віці 27 років Пет загинув у горах Афганістану. На знак пошани його ігровий номер 40 вивели з обігу як в команді університету Арізона, так і в клубі Кардиналс.

"Сьогодні (12 лютого, — ред.) статуя Пета Тіллмана була вдягнена у Лісорубівську джерсі Данила Богуславського, який теж грав під номером 40. Ім'я Даніка на фоні монумента символізує щиру подяку українців Героям нашої національно-визвольної війни за їх жертовність, вірність ідеалам свободи та демократії і абсолютний патріотизм", — написав Роман Богуславський.

Суспільне Ужгород

 

13 лютого 2023р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів