На Хустщині поліція затримала зловмисника, який сокирою убив свого товариша

На Хустщині поліція затримала зловмисника, який сокирою убив свого товариша
Співробітники Хустського районного управління поліції розслідують справу, щодо умисного вбивства жителя села Велятино. Підозрюваного у цьому злочині затримано та поміщено до ізолятора тимчасового тримання. У справі триває слідство.

 

на хустщині поліція затримала зловмисника, який сокирою убив свого товариша

Вчора, 18 квітня, до поліції зателефонувала жінка з села Велятино, що на Хустщині, та повідомила, що на подвір’ї її батька відбувається бійка.

На виклик прибула група реагування патрульної поліції місцевого райуправління, які застали на місці події 59-річного господаря помешкання та 39-річного чоловіка без ознак життя. 

Співробітники слідчо-оперативної групи, які провели першочергові слідчі дії встановили, що того дня чоловіки разом розпивали спиртні напої і згодом між ними виникла сварка, яка переросла в бійку. Тоді господар схопив сокиру та наніс нею кілька ударів своєму гостеві. 

Від отриманих травм потерпілий помер на місці події.

59-річного зловмисника поліцейські затримали у порядку статті 208 КПК України та помістили до ізолятора тимчасового тримання. Тест на вміст алкоголю показав у його крові 4, 2 проміле алкоголю. 

За фактом умисного вбивства слідчі Хустського районного управління поліції внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України. Підозрюваному загрожує до 15 років позбавлення волі.

Відділ комунікації поліції в Закарпатській області

 

19 квітня 2023р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів