Чому варто купити айфон 14 в Apple Room?

Чому варто купити айфон 14 в Apple Room?

 

Айфон 14 є останньою на цей момент інтерацією популярного смартфону від Apple. Потужний, стильний, зручний у використанні - без перебільшення ідеальний варіант для шанувальників техніки Apple. До того ж, його модифікації суттєво перевищують аналогічні версії моделей, що були раніше.

Але коли справа доходить до придбання гаджету, постає питання - де краще робити покупку? Ціни в магазинах суттєво відрізняються, а націнки іноді можуть становити і до п’яти тисяч гривень. Але рішення є, і воно дуже просте. Слід звернутися до Apple Room. Фірмовий магазин компанії має цілу низку переваг в порівнянні з іншими точками, і зараз ми розкажемо про них детальніше.

Великий вибір пристроїв

iPhone 14, як і інші моделі, має велику кількість телефонів, що відрізняються між собою по низці критеріїв. Це стосується насамперед кольору та обсягу пам’яті, адже базова модель 14 айфону має однаковий процесор та камеру. Версія Pro має дещо вищі показники, але і її вартість також суттєво зростає через наявність більш потужних компонентів.

В будь-якому разі, в Apple Room ви завжди матимете великий вибір пристроїв, що дозволить легко обрати потрібну модифікацію.

Гарантії під час купівлі

Оформлюючи замовлення на покупку 14 айфону, ви можете оформити гарантію на пристрій. Ця опція потребує доплати і буде коштувати 45 доларів за 1 рік та 80 доларів за 2 роки. Окремо можна також мати гарантію на розбиття екрану. При оформлені крім ремонту та разової заміни скла клієнт отримує пакет програм з App Store, знижку у 30% на аксесуари, а також безкоштовну активацію пристрою.

Але нанести телефону серйозні пошкодження буде проблематично через захист Ceramic Shield, що захищає передню панель. Вона міцніша за стандартне скло та може витримати удари після падіння.

Гарні ціни та регулярні знижки

Мабуть один з найважливіших аргументів для клієнтів. Ніхто не бажає переплачувати за товар, особливо в ситуації, коли є можливість здійснити покупку в офіційному магазині. Тому, якщо ви давно мріяли про покупку 14 айфону, вам слід завітати до Apple Room.

Тут завжди можна побачити актуальні ціни на товари, а також отримати приємну знижку. Акційні пропозиції змінюються, торкаючись різних товарів. Тому, варто пильнувати можливість для покупки бажаного товару, адже знижки суттєво б’ють по вартості товару. Не втрачайте можливості втілити мрію та забирайте смартфон вже зараз!

 

21 червня 2023р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів