Близько 70 000 гривень зібрали в Ужгороді під час велозаїзду до Дня Конституції України (ФОТОРЕПОРТАЖ)

Близько 70 000 гривень зібрали в Ужгороді під час велозаїзду до Дня Конституції України (ФОТОРЕПОРТАЖ)
рім цього, благодійник Антон Шкіряк придбає автомобіль швидкої допомоги для наших військових. Патріотичний благодійний велозаїзд уже традиційно організувала в обласному центрі спільнота велолюбителів Big City Ride. Усі зібрані кошти передадуть ГО «Рух підтримки закарпатських військових».

 

Велолюбителі у вишиванках стартували від обласного муздрамтеатру на Київській набережній. А далі рухалися за таким маршрутом: вулицею Льва Толстого, через площу Богдана Хмельницького, транспортний міст Масарика, вулиці Митну, Собранецьку, Шумну, Академіка Шпеника, біля автовокзалу, проспект Свободи, Капушанську, Тиводара Легоцького, 8-го Березня, Михайла Грушевського, Минайську, Швабську і назад до облмуздрамтеатру.

Участь у велозаїзді взяли чимало містян, долучилися й міський голова Ужгорода Богдан Андріїв, його заступник Василь Пинзеник, начальниця управління у справах культури, молоді та спорту Алла Чернобук, начальник управління правового забезпечення Артем Ленько, начальниця відділу релокації бізнесу та взаємодії з благодійними та гуманітарними організаціями управління економічного розвитку міста Юліана Бокоч та інші працівники міської ради.

Заохочувальна частина заходу – розіграш велосипеду. А на фініші велозаїзду відбувся благодійний аукціон із унікальним лотом – ексклюзивним годинником із підписом Головнокомандувача Збройних Сил України Валерія Залужного.

Посприяли у проведенні заходу благодійники та партнери, зокрема й управління у справах культури, молоді та спорту Ужгородської міської ради.

Ужгородська міська рада

 

29 червня 2023р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів