В Ужгороді відкрито відділення Банку Кредит Дніпро в етнічному дизайн-форматі

В Ужгороді відкрито відділення Банку Кредит Дніпро в етнічному дизайн-форматі
Один із найбільших банків України Банк Кредит Дніпро відкрив в Ужгороді своє перше відділення.  

 

Нове відділення Банку Кредит Дніпро — універсальне, тут доступні фінансові сервіси для всіх клієнтів. Для фізичних осіб — депозити за привабливими ставками, кредити, карткові операції та обмін валют.

Для підприємців та юридичних осіб — фінансування на ведення господарської діяльності та інвест-проєкти, супроводження валютних операцій.  Крім того, у відділенні працює персональний менеджер з розвитку бізнесу, є зручна кімната для переговорів і роботи з документами.

Відділення входить у Power Banking — забезпечене альтернативними джерелами енергії та резервними каналами електропостачання і зв’язку, зокрема комплексом Starlink.

Також у приміщенні розташований і резервний офіс Банку, який передбачає роботу усіх критично важливих працівників головного офісу в разі нагальної потреби.

Дизайн відділення виконаний у новому форматі, що інтегрує традиційні українські мотиви в сучасний дизайн-проєкт та створений у співпраці з українською мисткинею Ольгою Гайдамакою.

Завітайте у відділення Банку Кредит Дніпро, що працює в Ужгороді на вул. Толстого, 33 з 09:00 до 18:00. Телефон: (050) 171 96 00. 

Детальна інформація про адреси та роботу відділень банку — на офіційному сайті Банку.

 

 

23 листопада 2023р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів