В ужгородському скансені відкриється виставка художника Артура Тиводара

В ужгородському скансені відкриється виставка художника Артура Тиводара
8 грудня 2023 року, о 16:00, у виставковому залі Закарпатського музею народної архітектури та побуту відбудеться відкриття виставки «На відстані подиху» ужгородського художника Артура Тиводара.

 

Головна тема робіт, представлених на виставці, – віра, надія і любов, які так необхідні в космічному холоді сьогодення. Твори мистецтва є продовженням внутрішнього світу художника та його відкритості, а разом з переживаннями глядача творять єдиний смисловий простір. В експозиції виставки будуть представлені твори 2020–2023 років, а також роботи з різних проєктів попередніх років.

Артур Тиводар – багатогранний художник, який працює з широким колом матеріалів та в різних напрямках: живопис, іконопис, роботи зі шкіри та напівдорогоцінним камінням.

Народився митець в грудні 1963 року в селі Тересва Закарпатської області. Живе і працює в місті Ужгород. Як художник сформувався у творчій майстерні народного художника України Івана Михайловича Шутєва.

Артур Тиводар провів більше 30 персональних виставок у різних містах України та за кордоном. Багато творів автора знаходяться в приватних колекціях та галереях, з якими він співпрацює.

Закарпаття онлайн

 

06 грудня 2023р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів