Тканинні сумки: вибираємо оригінальні моделі

Тканинні сумки: вибираємо оригінальні моделі
Такі жіночі аксесуари, як тканинні сумки, відрізняються насамперед відповідністю сучасній моді. Вони можуть бути прикрашені барвистими принтами, кольоровими вставками (у тому числі шкіряними, дзеркальними), яскравими елементами з численних ланцюжків, ремінців, бляшок.

 

Нерідко в оформленні таких сумочок присутні стрази та композиції зі штучного каміння. Буває, що в якості декору представлені:

- металеві пластини;

- заклепки;

- великі гудзики тощо.

За текстильним аксесуаром не складно доглядати, до того ж цей матеріал дозволяє втілити всі задуми знаменитих дизайнерів. 

Тканинні сумки: інші особливості

Нестандартний аксесуар може бути стильним штрихом під час створення образу. Також це чудова можливість для кожної жінки бюджетно поповнити свою колекцію сумочок. І, безперечно, це практична, функціональна, зручна річ. Сьогодні тканинні сумки в тренді. 

Текстильна сумка дешевша за класичні шкіряні аксесуари, проте не поступається їм у міцності, зносостійкості.  Нещодавно тканинні сумочки з принтами носили головним чином молоді дівчата й підлітки. Однак, з появою більш стриманих дизайнів та функціональних форм аксесуарів з численними відділеннями та компактними кишенями, все більше зрілих жінок віддають перевагу такій економічній альтернативі.

Різноманітність моделей сумок для жінок

Кожна дівчина та жінка зможе підібрати для себе потрібну модель. Наприклад, існують текстильні аксесуари:

- середні сумочки з двома або однією ручкою;

- маленькі – у формі клатчей (з ручкою або без неї).

Купити можна й місткі сумки-пакети. Що стосується кольорів, дизайнери пропонують різноманітність яскравих тональностей, оригінальних принтів. Крім того, сьогодні затребувані й контрастні поєднання при оформленні жіночих текстильних сумок. 

А серед модних принтів відзначено:

- геометричні (ромби, смужки будь-якої товщини, горох, прямокутники);

- квіти;

- компютерна тема.

Популярні й фотопринти.

Тканинні сумки: тенденції моди

На сьогоднішній день тканинні сумки купують понад 40% жінок. Це модна складова повсякденного образу як молоденьких дівчат, так і впевнених у собі жінок. 

Тканинні сумки із зовнішніми кишеньками та принтом посіли чільне місце серед аксесуарів юних модниць. Старші жінки віддають перевагу зручним сумкам-саквояжам,  ергономічний дизайн яких дозволяє вмістити все необхідне для насиченого робочого дня. 

 

 

12 січня 2024р.
-->

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів