Українські діти 4-12 років можуть безкоштовно вивчати англійську онлайн. Як скористатися?

Українські діти 4-12 років можуть безкоштовно вивчати англійську онлайн. Як скористатися?
Про це інформує пресслужба Мінцифри.

 

Онлайн-школа з вивчення англійської мови All Right відкрила безоплатний доступ для українських дітей віком від 4 до 12 років. У межах мовної програми Future Perfect школа надасть доступ до освітніх можливостей на два роки. Це допоможе більшій кількості дітей опанувати англійську мову та розширить перспективи їхнього розвитку й самореалізації. 

«За результатами дослідження рівня володіння іноземними мовами серед українців, понад 90% опитаних батьків хочуть, щоб їхні діти вивчали та підвищували рівень знань з англійської мови. Саме тому в межах мовної програми Future Perfect разом з онлайн-школою All Right ініціювали безоплатне навчання для дітей упродовж двох років. Це ще одна можливість допомогти українським дітям вивчати англійську, яка є мовою міжнародного спілкування. Адже в майбутньому здобуті знання допоможуть молодому поколінню створювати глобальні проєкти та впроваджувати інновації», — зазначила Валерія Іонан, заступник Міністра цифрової трансформації з питань євроінтеграції.

Онлайн-школа надасть безоплатний доступ до різних типів навчальних матеріалів, серед яких: 

  • онлайн-заняття в групах, сформованих за віком та рівнем знань дитини, двічі на тиждень;
  • інтерактивна платформа для самостійного вивчення англійської;
  • бібліотека навчальних матеріалів: настільні ігри, кросворди, розмальовки тощо;
  • добірка з тематичними відеоматеріалами: пісні, мультфільми та ігрові відео. 

«За власним досвідом я рекомендую починати вивчення англійської з раннього віку. Я бачив, як світилися від захоплення очі моїх дітей, коли вони почали розуміти фільми в оригіналі та спілкуватися з англомовними друзями. Бажаю, щоб більше людей могли відчути цю радість. Це надихає», — ділиться засновник компанії All Right Олег Оксюк

Також викладачі All Right адаптують методику викладання під інтереси кожної дитини, наприклад, для навчання залучають відеоігри. Понад 65 тисяч студентів із 46 країн світу використовують All Right для вивчення англійської мови. Зараз на платформі працюють більш ніж 600 професійних вчителів, які мають відповідні сертифікати та досвід.

До речі, вебплатформу All Right створено з урахуванням деяких вимог для забезпечення часткової безбар’єрності для осіб з інвалідністю. 

Щоб скористатися можливістю, реєструйтеся на сторінці «Безкоштовна англійська для дітей з України» за посиланням — https://allright.com/diia-osvita-future-perfect 

Мовна програма Future Perfect втілюється Міністерством цифрової трансформації України в співпраці з Міністерством освіти і науки України та Міністерством культури та інформаційної політики України, за підтримки  USAID / UK Aid проєкту «Прозорість та підзвітність у державному управлінні та послугах / TAPAS» та Фонду Східна Європа. Партнер проєкту — міжнародна технологічна компанія Mastercard.

 

14 лютого 2024р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів