Поліція Ужгородщини розслідує смертельну аварію, яка сталася сьогодні неподалік села Глибоке

Поліція Ужгородщини розслідує смертельну аварію, яка сталася сьогодні неподалік села Глибоке
Співробітники відділу поліції №1 Ужгородського районного управління поліції встановлюють обставини автопригоди, яка сталася на трасі М-06 неподалік села Глибоке.

 

 

Внаслідок аварії одна людина загинула, ще двох з травмами різного ступеня важкості госпіталізували.

поліція ужгородщини розслідує смертельну аварію, яка сталася неподалік села глибоке12 лютого, близько 8-ї ранку, до поліції надійшло повідомлення про ДТП із травмованими на трасі М-06 неподалік села Глибоке Ужгородського району.

На місце події одразу ж виїхали співробітники відділу поліції №1 Ужгородського районного управління поліції. Правоохоронці провели першочергові слідчі дії та з’ясували попередні обставини аварії. Встановлено, що 38-річний водій “Volkswagen”, рухаючись трасою М-06 в напрямку міста Ужгород, біля села Глибоке виїхав на зустрічну смугу та зіткнувся з позашляховиком “Jeep”, який рухався назустріч.

поліція ужгородщини розслідує смертельну аварію, яка сталася неподалік села глибоке

Внаслідок зіткнення обидва водії та пасажир “Volkswagen” отримали травми різного ступеня важкості і їх госпіталізували до лікарні. Водій легкової автівки, від отриманих травм, у медзакладі помер. 

поліція ужгородщини розслідує смертельну аварію, яка сталася неподалік села глибоке

Наразі вирішується питання про внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України, тобто порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, якщо вони спричинили смерть потерпілого.

Відділ комунікації поліції в Закарпатській області

 

12 лютого 2024р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів