Меценати подарували пораненому захиснику квартиру в Ужгороді

Меценати подарували пораненому захиснику квартиру в Ужгороді
Про це повідомив керівник ОВА Віктор Микита.

 

"Важливий день для воїна  3 окремої штурмової бригади, бойового медика, солдата Олександра Свистуна та його родини. Вони отримали нове житло в Ужгороді й офіційно стали нашими краянами.

Разом із меценатами та підприємцями Олексієм Баранюком і Віталієм Коціпаком мали за честь передати бійцю ключі від двокімнатної квартири в одній з новобудов міста.

Зараз Олександр проходить реабілітацію після важких поранень, отриманих у бою проти російських терористів. Пройшов протезування і намагається повернутися до нормального життя. Чоловік уже не може бути на лінії фронту й поряд з побратимами звільняти від окупантів рідну землю, але залишається героєм і членом нашої великої родини та буде завжди в строю.

Підтримка захисників – наш безумовний пріоритет. Це не перше й, упевнений, не останнє житло, яке ми передаємо ветеранам.

Щиро дякую підприємцям, котрі визначили підтримку воїнів та їхніх родин своєю принциповою позицією. Питання житла завжди актуальне, і тут ми повинні підтримати державу, ресурс якої спрямований на забезпечення бою.

Спасибі Олексію та Віталію за цей подарунок нашому герою і його родині.

Молимося за Вас та нашу перемогу.

Ви – наші герої!

Дякуємо за службу, побратими!", - написав Віктор Микита.

 

06 березня 2024р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів