«Щасливі діти» запрошують дітей із соціально вразливих родин в «УжТур»

«Щасливі діти» запрошують дітей із соціально вразливих родин в «УжТур»
ГО «Щасливі діти» оголосили про новий проєкт, покликаний урізноманітнити дозвілля діток із соціально вразливих категорій.

 

«УжТур» – так називається одноденний культурно-пізнавальний тур до обласного центру Закарпаття, на який запрошують діток молодшого дошкільного віку 9-11 років.

Насамперед в організації прагнуть, аби відкрити для себе Ужгород, активно й весело провести час змогли діти з родин загиблих військовослужбовців, вимушено переселених сімей, з багатодітних родин та інших соціально вразливих категорій з Ужгородського району.

Програма туру – різнопланова та насичена. Так, дітки побувають на екскурсії в екзотаріумі«Акваріум», де познайомляться з екзотичними мешканцями закладу та подолають свої страхи й упередження щодо екзотичних незнаних тваринок. Матимуть лазертаг пригоди та креативне заняття з розмальовування еко-торбинок. А ще – стануть учасниками анімаційної програми «Мультляндія» і всі разом переглянуть мультфільм у кінотеатрі.

Всі організаційні моменти, як от трансфер до Ужгорода й повернення додому, харчування та перекуси, супровід групи дорослими організатори забезпечують.

Загалом заплановано три таких «УжТури», під час яких «Щасливі діти» хочуть охопити активностями 48 сімей із соціально вразливих категорій з Чопської, Оноківської та Перечинської громад.

«У цих громадахпроживає велика кількість переселенців та соціально-вразливих родин, тоді як можливості щодо забезпечення якісним дозвіллям дітей, на жаль, обмежені. Тож цим проєктом ми хочем в літній оздоровчий період залучити діток до цікавих активностей, додати нових позитивних емоцій та вражень і загалом трохи розвантажити родини у складних життєвих обставинах», – повідомляють у пресслужбі ГО «Щасливі діти».

Наразі відкрито реєстрацію для дітей Чопської громади:https://forms.gle/ypSPkkiJw9bbvZxg6.

Тури для дітей з Оноківської та Перечинської громад анонсуватимуть на сторінках організації у Фейсбук та Інстаграм, а також в телеграм-каналі «Пташка».

 

 

16 червня 2024р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів