Як зекономити 100% коштів на 1 рік користуванням хостингу?

Як зекономити 100% коштів на 1 рік користуванням хостингу?
Хостинг сайтів - послуга від спеціалізованих провайдерів, що фактично дозволяє Вашому сайту бути доступним в мережі цілодобово, та витримувати сотні і тисячі запитів в секунду. Вартість таких послуг може становити від кількох тисяч гривень на рік, та фактично не мати верхньої межі, адже все залежатиме від навантаження на Ваш проект. Сьогодні розглянемо можливість максимально зекономити на послузі та не втратити всі переваги крутого хостинга.

 

Чи можливо отримати хостинг взагалі безкоштовно?

Зрозуміло що є користувачі, котрі бажають отримати послугу взагалі безкоштовно, і такі пропозиції хостингу існують, проте є певні ризики з якими треба рахуватись:

-        Безкоштовний хостинг завжди може стати платним;

-        Провайдер мусить десь заробити кошти, щоб надати Вам безкоштовний хостинг (відкрита чи прихована реклама);

-        Жодних обов'язків на надання таких послуг немає.

Як результат ми не рекомендуємо користуватись безкоштовним хостингом, проте можемо розповісти, як отримати максимальну економію (до 100%) на хостинг, враховуючи кращі пропозиції українських хостерів на ринку.

Як отримати максимальну знижку?

Певно кращою пропозицією на ринку хостинга на сьогодні є діюча акція від хостинга HyperHost. Акція “Переходь в Гіпер” передбачає одразу кілька цікавих речей.

Та головне, на що варто звернути увагу - Пропозиція врахувати уже раніше сплачені кошти старому хостинг провайдеру, в рахунок продовження послуги у HyperHost.

Iншими словами, припустимо що у старого провайдера ви ще маєте оплачений 1 рік користуванням послуги, проте з певних причин вимушені змінювати провайдера.

1.      Замовляєте послугу за акацією “Переходь в Гіпер”;

2.      Оплачуєте на рік або більше;

3.      Надаєте підтвердження оплати старому провайдеру;

4.      Отримаєте безкоштовно такий самий період у нового провайдера.

Крім цього, акція передбачає ряд беззаперечних переваг:

-        Безкоштовний перенос сайту 1 в 1;

-        Аудит роботи сайту, та впровадження результатів аудиту;

-        Рекомендації по покращенню сайту.

Та чи не найважливіше - гарантію пришвидшення роботи сайту, за умов врахування поправок по аудиту. Враховуючи високі стандарти вимог до сайтів зі сторони пошукових мереж, де найшвидші сайти отримують вищі позиції, пропозиція виглядає справді варто Вашої уваги.

 

 

21 червня 2024р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів