Після ремонту і переоснащення у Берегівській райлікарні запрацювало реабілітаційне відділення

Після ремонту і переоснащення у Берегівській райлікарні запрацювало реабілітаційне відділення
У Берегівській районній лікарні ім. Б.Ліннера працює сучасне реабілітаційне відділення, - повідомляє перший заступник голови Закарпатської ОВА Мирослав Білецький. - Тут якісні медичні послуги в стаціонарних умовах можуть отримати ветерани, військові після поранень, а також цивільні.

 

Відділення розраховане на 22 ліжка. Послуги з реабілітації поки що надають виключно дорослому населенню. Водночас триває робота над тим, щоб у перспективі допомагати відновлюватися після травм та недуг також і дітям.

У 2024 році тут провели поточний ремонт, закупили необхідне для роботи мультидисциплінарної команди оснащення. Всі приміщення відповідають вимогам безбар’єрності.

Примітно, що після завершення будівництва корпусу А обсяги надання реабілітаційних послуг у лікарні планують розширити, оскільки з’являться для цього додаткові приміщення.

Запуск спеціалізованих відділень з реабілітації у кластерних медичних закладах – одна з вимог, які поставило перед нами Міністерство охорони здоров’я. У низці лікарень вони вже успішно працюють, у деяких завершують ремонтні роботи та готуються до відкриття. Тут нашим захисникам і захисницям фахівці допоможуть відновитися після отриманих травм.

 

 

14 серпня 2024р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів