У Мукачеві відкрили офісний центр «Зроблено в Україні»

У Мукачеві відкрили офісний центр «Зроблено в Україні»
Про це повідомляє Мукачівська міська рада.

 

У Мукачеві розпочав роботу офісний центр «Зроблено в Україні» для підтримки мікро- та малого бізнесу. Його відкрили на базі Мукачівської філії центру зайнятості. Це вже другий в області такий регіональний майданчик.

Відкриття нового простору відбулося за участі влади міста Мукачева, представників військової адміністрації, фахівців центру зайнятості та місцевих підприємців.

«Чудово, що в Мукачеві також відкривається офісний центр «Зроблено в Україні». Я впевнений, що в умовах війни такі заходи допоможуть підприємцям. Ми запропонували провести практичний семінар для усіх роботодавців на базі Палацу культури, аби ознайомити їх з доступними державними програмами підтримки», – Андрій Балога – Мукачівський міський голова.

В офісі працюватиме фахівець центру зайнятості, який надаватиме консультації щодо участі у грантових програмах, отримання ваучерів на навчання, допомагатиме з оформленням та подачею документів, а також з підбором працівників. Звернутися сюди можуть не тільки діючі підприємці, а й ті, хто лише планує розпочати власну справу.

Центр працюватиме щодня, з 8:00 до 17:00 години, окрім вихідних.

Подібні офіси відкриті у багатьох регіонах України. Їхня мета – підтримати український бізнес, вітчизняне виробництво та зміцнити економіку держави.

 

 

04 жовтня 2024р.

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів