Культурний десант завітав у гості до бійців 128 ОГШБр

Культурний десант завітав у гості до бійців 128 ОГШБр
Про це повідомив офіційний сайт закарпатської бригади.

 

Справжню віддушину подарували бійцям 128 окремої гірсько-штурмової Закарпатської бригади виконавці Культурного десанту, котрі відвідали з концертним туром бойові підрозділи на Запорізькому напрямку.
 

Так, неперевершена Юля Франс виконала відомі українські хіти та власні пісні, акомпануючи собі на електронному фортепіано. До речі, співачка будувала успішну творчу кар’єру за кордоном, співпрацювала з Голлівудом, однак минулого року повернулася в Україну, щоб своєю творчістю підтримати бійців ЗСУ.

 

Єня Воронецький, Олександр Кондратьєв, Сергій Харчук… Їхні номери – іноді гумористичні, іноді ліричні – викликали незмінно бурхливу реакцію аудиторії. Якщо на початку виступів частина бійців ставилася до артистів дещо насторожено, то в кінці не хотіла їх відпускати з імпровізованої сцени.

 

У перервах між виступами виконавці подарували бійцям художню літературу українських та зарубіжних класиків, доставлену на передову в рамках акції «Книга на фронт» (у тилових містах відвідувачі книжкових крамниць за бажанням купують книги для військових, пишуть свої побажання й кладуть у спеціальний кошик).

 

Усі виступи Культурного десанту в бойових підрозділах проводилися з максимальним дотриманням безпеки і за невеликої кількості відвідувачів. Це далеко не перший тур артистів у 128 ОГШБр, кожен такий концерт має величезний успіх у бійців і залишає по собі приємні враження.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

07 жовтня 2024р.

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів