Заява Блоку Юлії Тимошенко в Закарпатській області

Жодні соціальні пільги і надбавки гірським районам зніматись не будуть

 

Нещодавно Закарпатська обласна рада звернулась до Уряду щодо законопроекту "Про розвиток гірських територій в Україні", який перебуває на розгляді в Міністерстві регіонального розвитку та будівництва України. З цього приводу свою думку в засобах масової інформації висловив і голова обласної ради Михайло Кічковський, один з активістів "ЄЦу".

[b]У зв`язку з цим Блок Юлії Тимошенко в Закарпатській області уповноважений заявити:[/b]

1.У нашій державі діє Закон „Про статус гірських населених пунктів в Україні”, положення якого стосовно соціальної підтримки громадян виконуються в повному обсязі. Доказом цього є своєчасна виплата пенсій, соціальної допомоги та гірських, що відбувається, не зважаючи на необґрунтовані та провокаційні заяви політичних опонентів Уряду.
2.Проект Закону „Про розвиток гірських територій в Україні” розроблений Мінрегіонбудом і розміщений на Інтернет сторінці даного Міністерства для того, щоб якомога більше громадян могли взяти участь у обговоренні його положень з метою врегулювання найбільш спірних питань. Говорити в політичному ключі про проект документа, що навіть не поданий на розгляд до вищого законодавчого органу, щонайменше некоректно.
3.Політичні провокації і брехливі заяви наших опонентів не принесуть їм дивідендів і не зруйнують довіри громадян до української влади. Тема законопроекту про скасування гірських є умисною спекуляцією, яка виникла напередодні чергової виборчої кампанії.
4.Ми закликаємо наших колег з інших політичних партій не реагувати на політичні провокації і не збурювати людей у важкий період світової економічної кризи.

[i]Прес-служба Блоку Юлії Тимошенко в Закарпатській області[/i]

 

05 травня 2009р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів