"Не пара" — новий чемпіон Закарпатської ліги КВК

Минулої п’ятниці в приміщенні облмуздрамтеатру відбувалося найвеселіше дійство вересня: фінал тринадцятого чемпіонату Закарпатської ліги КВК.

 

Цього разу за звання найкращої змагалися такі команди: ужгородські "Не пара" і команда "Молодости нашей" , "Наслідки політехніки" зі Львова й "Об’єднана команда Прикарпатського краю" з Івано–Франківська.

В програмі було 5 конкурсів: привітання, розминка, відео – конкурс, конкурси капітанів та одної пісні. Зокрема, окремо переможця визначали за розминку та капітанський конкурс — призи отримали гості з Івано–Франківська, а ужгородська команда "Не пара" створила найкращий відео–ролик.

У підсумку змагань з великим розривом перемогла "Не пара" (до речі, того дня команда святкувала не тільки перемогу в чемпіонаті. Одному з її двох учасників Едуардові Коваленку виповнилося 20 років!). Друге місце виборола "Об’єднана команда Прикарпатського краю" з Івано–Франківська, третіми визнали команду "Молодости нашей" з Ужгорода, а на останньому місці опинилися львів’яни.

Призерів нагородили кубками ручної роботи, які виготовила Юлія Єгорова. Команда– чемпіон поїде на Всеукраїнський фестиваль "Жемчужина у моря-2010", який заплановано на період з 1 по 6 жовтня 2010 року на базі пансіонату "Рута", що в Одесі. Тому бажаємо ужгородцям перемоги й у цьому масштабному конкурсі!

РІО

 

11 вересня 2010р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів