Після раптової перевірки Макаренком Чопська митниця одержала нового керівника

Як стало відомо із достовірних джерел Ужгород.net, сьогодні, 27 червня, наказом Міндоходів призначено нового в.о.начальника Чопської митниці Володимира Лазорика, який успішно замінив на цій посаді Ігоря Стрічика.

 

До цього часу Володимир Лазорик обіймав посаду заступника начальника митного поста «Тиса», що на українсько-угорському кордоні. Як стверджують самі чопські митники, на відміну від попередника, Володимир Лазорик користується серед колег високим авторитетом та повагою упродовж багатьох років, які він сумлінно віддав митній службі.

Нагадаємо, вчора 26 червня заступник голови Державної фіскальної служби, колишній голова Державної митної служби Анатолій Макаренко проінспектував митні пости на західному кордоні. Він побував у Мукачеві та Чопі, а також навідався на пункт пропуску Шегині на Львівщині. Враженнями від інспекції заступник голови Державної фіскальної служби поділився у соціальній мережі Фкйсбук. Свій пост А. Макаренко завершив словами: "Митниця починає нове життя. Іншого шляху немає".

"26 червня. Західний кордон. Був у Мукачеві, Чопі, Шегинях. 

Враження: 

1. Кордон. Нічого за останні 5 років не змінилося. Чоп-"втомлена" інфраструктура, але все зовні гідно і пристойно. Мукачево-митний шанхайчік. Шегині-"чорна діра" Західного кордону, бруд на посту і в роботі .. 

2. Люди. 

Митників вже марно лаяти, ротувати, "рвати". За останні роки вони звикли жити в іншій системі координат. "Больовий поріг" відсутній, не вірять нікому і нічому. Живуть одним днем. (Колеги, вибачте, стосується не всіх, але загальне відчуття саме таке). 

3. Бізнес. 

"Рішали", "тягали" і їм подібні живуть як і 10 років тому, злегка змінюючи схеми та грошові пропорції. Реальний бізнес злегка почав дихати. На кордоні не душать. 

Висновки. Їх багато. Думаю. Кадрові, організаційні пропозиції доповім Керівнику Фіскальної служби для прийняття рішення. 

Митниця починає нове життя. Іншого шляху немає" - написав Анатолій Макаренко.

За результатами відвідин митного посту «Мукачево» Чопської митниці А. Макаренко пообіцяв вдатися до "жорстких кадрових рішень".

Ужгород.net

 

 

 

27 червня 2014р.
-->

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів