Майже на всіх АЗС Ужгорода з початку червня ціни на бензин знизилися

Податкова інспекція Ужгорода провела рейдові перевірки суб'єктів господарювання, які займаються реалізацією нафтопродуктів

 

З початку червня працівники податкової інспекції спільно з податковою міліці?ю проводили позапланові рейдові перевірки даних підпри?мств. На першому плані, як повідомля? начальник податкової інспекції Ужгороді Марія Бадида, стояла проблема стабілізації цін на нафтопродукти. Зібрана у ході перевірок інформація про рівень цін регулярно надавалася податковою до органів міської та обласної державних адміністрацій. Аналіз цих даних показував, що практично на всіх автозаправках за цей період знижувалися ціни. Так, якщо на 1 червня поточного року ціни на дизпаливо становили 2,30 грн., бензин А-92 - 2,80, А-95 - 3,50, А-98 - 4,00 грн., то на 16 червня вони відповідно були такими 2,00; 2,70; 2,90 та 3,50 грн.

На обліку в податковій інспекції перебувають чотири суб'?кти господарювання, які на сьогодні здійснюють роздрібну торгівлю нафтопродуктами. Це ДП "Ужгороднафтопродукт", ТОВ "Веста сервіс Ужгород", ВАТ "Ужгородське АТП - 12107" і ТОВ !!!"Елерон", за якими на території області раху?ться 43 автозаправки, з них в Ужгороді - 8.

 

25 червня 2004р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів