Парасюк, який краще проявив себе хуліганом, аніж нардепом, виправдовується за сутичку в суді (ВІДЕО)

Позафракційний депутат Верховної Ради Володимир Парасюк пояснив чому влаштував бійку в суді, де розглядалася справа про бійку на Драгобраті.

 

Про це він написав на сторінці в Facebook.

"Троє хлопців на волі. Хорват і Педро не в сізо, а в лікарні, де їм надають необхідну медичну допомогу. Ми знову змогли довести, що не буде так як хтось собі вирішив. Ніхто не буде використовувати органи державної влади для того, щоб прибрати патріотів", - заявив Парасюк.

"А тепер про прокурорів. Ви можете мене засуджувати, але я жорстко реагуватиму, коли принижуватимуть честь та гідність моїх побратимів. Я ніколи не мовчатиму на хамське відношення і вислови: "А ви думали, що буде інакше? Будуть сидіти." Я борюсь так як вмію і може це часом трохи емоційно, але це щиро. Герої Майдану, добровольці, кіборги не повинні сидіти в тюрмах через шиті білими нитками справи", - зазначив він.

Парасюк також додав, що не ховається за депутатським мандатом і складе його, якщо буде потрібно.

Раніше ужгородська місцева прокуратура відкрила кримінальне провадження за фактом хуліганства (ч.3 ст.296 КК України) у приміщенні Апеляційного суду Закарпатської області під час розгляду апеляційних скарг щодо зміни запобіжного заходу п`ятьом затриманим через бійку на Драгобраті.

Як відомо, 10 січня  5 чоловіків, які виявилися бійцями "Правого сектора", на базі "Хата магната" на курорті Драгобрат (Закарпаття) влаштували бійку з персоналом: вони поранили кухаря й бармена, їх також було поранено і затримано.

Ужгородський міськрайонний суд Закарпатської області ухвалив узяти 5 бійців під варту на 60 діб, до 8 березня.

Підозрювані – Антон Окороков (1987 р. н., із Києва), який називає себе комбатом запасного добровольчого корпусу "Правого сектора" у Києві; Петро Угрин (1987 р.н., мешканець Івано-Франківської області, член запасного добровольчого корпусу ПС у Києві), Сергій Тищенко (1977 р. н., мешканець Боярки Київської області), Василь Малкович (1992 р.н., мешкає в Івано-Франківській області) і Василь Василинюк (1987 р.н., мешканець Івано-Франківської області).

Адвокат затриманих у Драгобратській справі Влад Добош заявив, що відео бійки 10 січня, яке оприлюднила Національна поліція є нарізкою конфлікту за участі бійців ПС і кадри змонтовані.

21 січня Ужгородський міськрайонний суд визнав потерпілими затриманих за бійку на Драгобраті бійців "Правого сектора".

22 січня Апеляційний суд Закарпатської області відпустив на поруки депутатів від "Народного фронту" Юрія Тимошенка та "Батьківщини" Ігоря Луценка заарештованого Антона Окорокова.

Також суд встановив заставу в 55 тис. гривень за підозрюваного Василя Василинюка.

 

24 січня 2016р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів