Сирний туризм на Закарпатті популяризує нова книга

В Ужгороді вийшла друком невелика книга «Закарпатський сир на цілий рік».

 

У виданні міститься інформація про види та сорти закарпатського сиру, а також розповідається про так званий «сирний туризм» на Закарпатті.

Автори – Федір Шандор та Інга Деяк, пише "Заголовок".

«Під час нашої подорожі ми розглянемо найбільш популярні сорти сирів Закарпаття і пов'язані з ними історичні факти та заходи, які можна успішно враховувати при розробці тематичних туристських маршрутів», –  пишуть автори.

У виданні можна знайти інормацію про відомі сири із Селиської сироварні, про найменший закарпатський сир із ферми «Зелений гай», про грецький сир з Мукачівщини, рікотту з Ракошина та багато інших.

 

09 березня 2016р.

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів