Чиї голови полетять? Прем'єр Гройсман вимагає передати в Національне антикорупційне бюро справу кругляка, затриманого в Чопі

Чиї голови полетять? Прем'єр Гройсман вимагає передати в Національне антикорупційне бюро справу кругляка, затриманого в Чопі
Прем'єр Володимир Гройсман доручив голові Фіскальної служби Роману Насирову знайти і покарати винних у контрабанді лісу. Нагадавши, що його експорт за кордон заборонений.

 

Минулого тижня йшлося про 24 вагони з кругляком, які активісти затримали в Чопі на кордоні зі Словаччиною.

За документами - це була деревина найнижчої якості з Львівської та Закарпатської областей.

Але під час огляду виявилося, що вагони завантажені цінними породами: ясенем, явором і буком, причому відмінної якості.

На митниці розвели руками, мовляв, ліс не оглядали, тому що закон цього не вимагає. Місцева прокуратура почала перевірку.

"Я б хотів, щоб кожен, хто має відношення до того, хто відправляв, хто робив оформлення, хто підписував - вони всі повинні бути покарані, і їхні матеріали повинні бути передані в Національне бюро.

Думаю, що без керівництва митниці такі речі не можуть робитися. Повинні бути найжорсткіші кадрові рішення щодо тих митників", - заявив прем'єр-міністр України Володимир Гройсман.

"Службове розслідування вже було призначене минулого тижня. Це дійсно кричущий факт. Вже на цьому тижні зможемо закінчити службове розслідування і прийняти категоричні рішення", - заявив глава державної фіскальної служби України Роман Насиров.

Джерело: Подробности

 

25 квітня 2016р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів